CL

Crețu: „Vă doresc tuturor patru ani de mandat fructuoși!”

Săptămâna trecuta s-a constituit Noul Consiliu Local Bistrița, cel care va lua decizii pentru municipiu în următorii patru ani. Consilierii și primarul au depus jurământul, apoi i-au votat pe cei doi viceprimari, în cadrul ședinței festive, pentru mandatul 2016-2020.

Reales în funcția de primar al municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu a depus jurământul în prezenţa prefectului Ovidiu Frenț. Acesta a ținut apoi să mulțumească bistrițenilor pentru votul de încredere.

„În urma scrutinului din această lună cetățenii din Bistrița au hotărât ca eu să îmi continui activitatea în calitate de primar, semn al faptului că se apreciază activitatea desfășurată în ultimii opt ani și încrederea că ceea ce am propus pentru următorii ani se va realiza. Vă felicit, domnilor și doamnelor consilieri pentru faptul că ați întrunit sufragiile electoratului bistrițean și sunt convins că împreună putem să facem o echipă care să ducă orașul înainte, pe calea devenirii europene. Sunt convins că vor fi discuții în CL pe multe teme, dar dacă vor fi constructive și vor duce la realizarea obiectivelor importante pe care cetățenii și le doresc însemană că ne-am făcut fiecare datoria. Vă doresc tuturor patru ani de mandat fructuoși!”, a declarat Ovidiu Crețu.

Prima ședință a noului Consiliu Local a fost condusă conform legii de un prezidiu format din cel mai vârstnic consilier, Vasile Moldovan şi cei mai tineri aleşi, Cristina Fluieraș şi Bogdan Miholca. Consilierii au depus apoi jurământul pentru exercitarea funcţiei, Mircea Archiudean urmând să-l depună la ședința viitoare, acesta din urmă lipsind astăzi motivat.
Pentru fotoliul de viceprimar au fost trei propuneri: Cristian Niculae (PSD) pentru viceprimar 1, Gelu Muthi (ALDE) și Filip Moisil (PNL) pentru viceprimar 2. În urma votului secret cu buletine de vot, în cabine, Cristian Niculae și Gelu Muthi sunt noii viceprimari.

(2)

Leave a Reply