Schullerwald

Crosul Îndrăgostiților de Alergare, în Pădurea Schullerwald Bistrița

Păduri Bistriţene, alături de Asociaţia SAMAS, Hotel Metropolis, Asociaţia Mereu Împrenună, Pilates & Personal Training Studio şi Club Montan Heniu, organizează „Crosul îndrăgostiților de alergare”.

Probele sunt următoarele:
Profesioniști – 15 km
Cros – 6 km
Cursa copiilor

Evenimentul are loc în Pădurea Schullerwald Bistrița la data de 27 februarie.

„Este simplu de ajuns în zonă. De pe Str. Drumul Cetății (șoseaua de centură a orașului) se intră pe Str. Poligonului (în zona sensului giratoriu din partea de jos a orașului, de la Drumul Sigmirului și vizavi de fabrica Ario), apoi pe a doua stradă la stânga, în urcare încă 200 m spre Pădurea Schullerwald”, anunță organizatorii.

Startul se va da astfel: la ora 11:00 – profesioniști, la ora 11:15 – cros și la ora 12:00 – cursa copiilor. Premierea are loc aproximativ la ora 15.00. Vor exista pliante, cadouri de la sponsori, asistență medicală și puncte de hidratare/alimentare pe traseu și la final.
Totodată există și o taxă de înscriere de 20 de lei care se achită la fața locului, iar kitul de concurs se ridică între orele 9:00 și 10:30, în zona de start, iar ședința tehnică are loc la ora 10:45.

Se fac clasamente pentru proba de cros și cea a profesioniștilor. La proba copiilor toți sunt câștigători, cel mai important este să participe și să se bucure de cursă și de activitățile din zona de start.

Mai multe informații se poat afla aici.

(21)

Leave a Reply