Marius_Moldovan_Crucea_Rosie_Romana-300x200

Crucea Roșie Bistrița vrea subfiliale

Pentru Crucea Roșie Română, Filiala Bistrița-Năsăud, dezvoltarea SubFilialelor este una dintre priorități în vederea autosusținerii acestora din resurse locale.

Nou director al Crucii Roșii, Marius Moldovan, a avut o întâlnire de lucru cu o parte din voluntarii Crucii Roșii din Năsăud, și o întâlnire de lucru la sediul Primăriei Năsăud, pentru a soluționa prelungirea Contractului pentru sediul din Năsăud al Crucii Roșii, cât și implicarea voluntarilor de prim ajutor în perioadele caniculare de vară, implicarea la zilele orașului Năsăud și participarea la marcarea Zilei Naționale a României. De asemenea, s-au purtat discuții cu potențiali voluntari preocupați pentru a se antrena și a face parte din Detașamentul pentru Intervenție la Dezastre al Crucii Roșii în Năsăud.

„În cursul lunii martie, d-na Dr. Andrea Ciuzan în calitate de Președinte și dl. psiholog Marius Moldovan în calitate de Director, alături de d-na Maria Sigarteu în calitate de VicePreședinte vor fi prezenți în SubFiliala Beclean unde va avea loc o întâlnire de lucru cu o delegație a Crucii Roșii din Austria și vor participa alături de voluntarii de la Crucea Roșie Beclean la activități comune cu caracter umanitar împreună cu voluntarii din Austria”, potrivit crucearosiebistrita.

Marius_Moldovan_Crucea_Rosie_Romana_Bistrita-300x232

(17)

Leave a Reply