judo

CS Drumaru -performanțe deosebite

La finele săptămânii trecute, Baia Mare a găzduit finala Campionatului Naţional de Judo U12, unde s-au calificat primii patru sportivi din fiecare euro regiune a ţării. Şi de această dată, CS Drumarul Bistriţa a obţinut performnaţe deosebite.

Astfel, la categoria 40 kg, Nicoleta Biţa a cucerit locul III şi medalia de bronz, pe aceeaşi poziţie a podiumului urcând şi Alessia Clapa la categoria 48 kg. În competiţia băieţilork, Răzvan Cătej, la categoria 34 kg, a obţinut locul V din 32 de sportivi.
Sportivii au resimțit oboseala, ei făcând naveta de două ori la baia mare pentru ca nu au avut bani de cazare și masă pentru două zile, motiv pentru care este de felicitat ambiția de care au dat dovadă.
În următoarea perioadă se pregătesc pentru etapa finală la U10-11, masculin şi feminin, care se va desfăşura la Timişoara, de unde speră să aducă 1-2 medalii. Cei de la drumarul Bistrița se mândresc cu aceşti sportivi, dar şi cu cei pe care i-au avut, pentru că la nivel naţional şi internaţional este cunoscută Andreea Ionaşc, cel mai bun produs la judo şi sambo din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit unei televiziuni locale.

(11)

Leave a Reply