handbal 1

CSM Bistrița, la turneu de pregătire

Săptămâna aceasta, CSM Bistrița, participă la un turneu de pregătire la Roman. Jucătoarele antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan vor juca în compania echipelor de liga națională HCM Zalău și HCM Roman și a celei de divizia A – HCM Piatra Neamț.

„M-a bucurat invitația celor de la Roman mai ales că noi stăm de ceva vreme și nu am avut niciun joc oficial și e important să participi la turneie de pregătire, mai ales că suntem și 3 echipe foarte bune de Liga Națională care sunt clasate în primele 6 echipe la nivel de prim eșalon, plus o echipă de Liga a doua, din câte am înțeles, Piatra Neamțul, o echipă pe care am mai întâlnit-o . În schimb chiar mă bucur că participăm la acest turneu, pentru că ne ajută din toate punctele de vedere. Singurul meu regret este că nu avem tot lotul valid. Din păcate Laura Oltean și Adriana Tămaș  sunt încă nerefăcute după accidentări mai vechi, însă vor fi câteva jocuri de verificare în care nu o să ne intereseze sub nicio formă rezultatul, ne interesează doar jocul nostru și un turneu în care îmi doresc să joace toată lumea. În primul rând te ține în priză mai ales că nu joci de mult, începi să pierzi din abilități, și într-o perioadă de pauză care e mai mare de 2 săptămâni e ideal să participi la jocul de pregătire”, a declarat Horațiu Pașca, antrenorul CSM Bistrița.

Sezonul competițional se va relua pe 23 martie. Liderul clasamentului seriei B din divizia A de handbal feminin va face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu echipa ACS Sepsi din localitate, a-7-a clasată.

CSM Bistrița la turneu de pregătire”Pare o deplasare ușoară, însă sunt absolut convins că nu va atât de ușoară cât pare pentru că am urmărit  evoluția celor de la Sfântu Gheorghe și e o echipă tânără care este într-un real progres față de turul campionatului. Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci. Sper să nu avem niciun fel de probleme la Sfântu Gheorghe, însă la fel  cum am zis și mai devreme e o echipă pe care o apreciez foarte tare, o echipă cu un joc bun, cu un antrenor pe care îl apreciez și sper să nu ne pună niciun fel de probleme”, a mai adăugat Horațiu Pașca.

Diferența dintre cele două loturi este de 32 de puncte.

(12)

Leave a Reply