CSM

CSM Bistrița – Rapid București 28-34

CSM Bistrița a avut un meci dificil împotriva unei echipe de Prima Ligă, mai exact Rapid București, însă chiar dacă a fost înfrântă merge mai departe și se ține la înălțime.

„A fost cât se poate de greu, ne lipseau foarte mult jocurile de o asemenea intensitate. Să nu uităm că am evoluat un sezon în Liga a II-a în care nu am avut un meci de asemenea calibru și un adversar care să ne pună atâtea probleme. Una peste alta mă bucur că înfrângerea aceasta a venit acuma din toate punctele de vedere pentru că întotdeauna am îndemnat la calm pentru că este o altă competiție. Rapid din punctul meu de vedere nu era o echipă care ar fi trebuit să retrogradeze mai ales după returul de campionat pe care l-au avut, din păcate nu au gestionat destul de bine turul și au ajuns în situația aceasta. Nu cred că e momentul să facem comparații, treaba noastră e să fim apți de Liga Națională la 1 septembrie”, a precizat antreonul CSM Bistrița, Horațiu Pașca.

Și președintele CJ BN, Radu Moldovan a precizat că deși a fost un meci pierdut, a fost o victorie totuși pentru că s-au învățat multe din el.

„CSM Bistrița – Rapid București, scor final 28-34
A fost un meci dificil, împotriva unei echipe de Prima Ligă și mă bucur că am putut avea acest examen acum, înainte de a începe sezonul competițional din vară.
Urmează o perioadă de relaxare și de pregătire pentru fete și pentru antrenori, care vor trebui să își contureze o strategie clară pentru menținerea în Prima Ligă!
Chiar dacă am pierdut acest meci, a fost o victorie pentru că am avut de învățat din el! Felicitări Oana Chirilă, ai fost la înălțime azi!
O comunitate, o echipă, un vis împlinit! CSM Bistrița!” a precizat Radu Moldovan.

sursa foto: Radu Moldovan

 

(14)

Leave a Reply