BISTRITA

Cum se desfășoară concursul de fotografie ?

Concursul de fotografie „Mândru de Bistriţa!” organizat de municipalitate, se desfșoară astfel:

1. Fotografiile vor ilustra cele mai interesante / atractive / speciale locuri sau obiective din Municipiul Bistriţa.

2. Fotografiile se vor trimite direct pe pagina de Facebook: „Mândru de Bistriţa!”

3. Fiecare participant poate trimite cel mult 2 fotografii, la o rezoluţie care să permită imprimarea acestora la dimensiuni A4.

4. Primele 50 de fotografii – care au cel mai mare număr de distribuiri pe Facebook vor fi printate pe hârtie fotografică şi afişate în zona centrală a Bistriţei.

5. Fotografiile selectate vor fi, de asemenea, incluse pe un album foto electronic şi postate pe site-ul Primăriei Bistriţa.

6. Fiecare fotografie trimisă va fi însoţită de numele persoanei care a realizat-o şi de indicarea locului / obiectivului reprezentat în fotografie (ex. Piaţa Centrală, Biserica de la „Coroana”, detaliu „Sugălete” etc.).

7. Concursul se desfăşoară în perioada 27 aprilie – 15 mai 2016 (până la ora 23.59). Sunt calculate share-urile date exclusiv de pe pagina oficială de concurs până la data şi ora menţionate! (distribuirile făcute de pe paginile autorilor nu vor fi luate în calcul).

8. Fotografiile selectate pentru imprimarea şi includerea lor pe panourile instalate în oraş şi în albumul foto de pe site-ul Primăriei Bistriţa vor fi anunţate în data de 16 mai, ora 12.00!

„Munca ta va fi recunoscută public: fotografiile tale vor fi afişate la panoul de onoare „Mândru de Bistriţa” instalat în cel mai vizitat punct din oraş şi vor fi incluse în albumul electronic postat pe pagina oficială a Primăriei Bistriţa!”, informează municipalitatea.

(1)

Leave a Reply