cununa graului

”Cununa Grâului”, la Spermezeu

În acest weekend a avut loc a doua ediție a festivalului ”Cununa Grâului”, eveniment prilejuit de Zilele comunei Spermezeu.

La eveniment au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, deputații Stelian Dolha și Daniel Suciu, vicepreședintele CJ Alexandru Pugna, consilierii județeni Robert Sighiartău și Monica Săsărman, dar și sute de localnici.

„La Spermezeu a fost zi de mare sărbătoare: Festivalul ”Cununa Grâului”!
Un spectacol autentic care a adunat peste 1000 de oameni de pe Valea Țibleșului, oameni gospodari și harnici care știu ce e munca, dar și distracția.
Mulțumesc pentru invitație domnului primar Sorin Hognogi și mă bucur că le demonstrăm oamenilor prin ceea ce facem, că perioada de campanie electorală a trecut și indiferent dacă ne-au votat sau nu, eu și echipa mea suntem în continuare în slujba lor!” a precizat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Sâmbăta au concertat Reea Cover Band, Alen David Clay & Bea the Bullevard, DJ Dorel şi a avut loc și o discotecă în aer liber. 

Duminică, a avut loc spectacolul folcloric susţinut de Bogdan Berbecar, Cristina Bugnar, Alex Vaida, Georgiana Lobonţ, Iulia Bucur, Mariana şi Adriana Anghel, Ionuţ Bledea şi Diana Cârlig, precum Ansamblul „Ţibleşul” din Spermezeu şi Orchestra „Dor Românesc”, dirijată de Anghel Urs.

cununa graului 2

(8)

Leave a Reply