orientare

Cupa Debutantului în Orientare

Ziua Mondială a Orientării are loc la data de 11 mai, astfel că, Clubul Sportiv Nord Team Orientare Bistrița, organizează Cupa Debutantului în Orientare. Concursul începe de la ora 15.30 în Pădurea Schullerwald.

„Invitația este făcută tuturor celor care iubesc mișcarea în natură, copii, tineri, părinți, bunici și părinți alături de copiii lor care, nu au împlinit 10 ani. Indiferent de sex și vârstă. Concursul se desfașoară, pe cinci trasee diferite respectiv A, B,C, D și E, în pădurea – parc Schullerwald. Traseul A- se adresează celor cu pregătire fizică, B- persoanelor cu mai slabă pregătire fizică, C- celor fără pregătire fizică, D- tinerilor de 14-18 ani, E- copiilor de 10 -14 ani. Taxa de participare este simbolică, doar să acopere cheltuielile cu imprimarea hârtilor, a fișelor de concurent și a premiilor ce se vor acorda pentru fiecare traseu, separat pentru fete și băieți, respectiv 10 lei, iar la copii 5 lei de participant. Primilor trei clasați din cele 5 categorii de trasee separat femei și bărbați li se vor acorda medalii, diplome iar la copiii sub 10 ani însoțiți de părinți li se vor acorda diplome și dulciuri”, informează organizatorii.

Cei care doresc să participe trebuie la concurs trebuie să anunțe opțiunile până la data de 7 mai. Detalii și înscrieri se pot afla la numărul de telefon 0742022823.

„Vă așteptăm cu drag să îmbrățișați „sportul unde natura, forța fizică și mintea fac un traseu comun”.
Orice sponsorizare venită din partea celor ce îndrăgesc sportul în natură este binevenită”, mai precizează organizatorii.

(12)

Leave a Reply