sah 8

Cupa Lions la șah

Cum ne-a obișnuit deja, Club Lions Bistrița, a dat startul celei de-a IV-a ediții a Cupei Lions la șah. Faza locală s-a desfășurat la Feldru și la Liceul Tehnologic din Lechința, iar faza zonală la Bistrița.

„Cupa Lions la șah ediția a 4-a, faza locala, Feldru 2016
Cu o participare tot mai numeroasa de la an la an datorita echipei de profesori îndrumători, copiii de la Feldru și anul acesta s-au prezentat la cel mai înalt nivel. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui concurs. Mult succes celor care s-au calificat în faza urmatoare”, au notat organizatorii.

La faza zonală prezența a fost mai mică decât se așteptau organizatorii.

„Ediția a patra a Cupei Lions la Șah, faza zonală, s-a desfășurat astăzi la Bistrița, la Colegiul Național Andrei Mureșanu, cu participarea unor copii minunați. Felicitări tuturor participanților! Deși prezența a fost destul de redusă, faza județeană se anunță foarte interesantă, cei calificați fiind foarte buni. Felicitări profesorilor coordonatori! We Serve!”, au adăugat organizatorii.

Cât despre faza locală, Lechința…

„Lechinta, 18.04.2016, Liceul Tehnologic, faza locala a Cupei Lions la șah. Copii frumoși și deștepți, profesori inimoși și cu spirit de voluntariat demn de acest eveniment. Mulțumim tuturor! Imaginile spun multe! We Serve!” au încheiat organizatorii.

sursa foto: Club Lions Bistrița

(5)

Leave a Reply