crucea rosie

Cursuri de prim ajutor la Crucea Roșie

Crucea Roșie Română, Filiala Județeană începe un nou curs de prim ajutor de bază recunoscut în spațiul european.
Înscrierile se fac până la data de 3 iunie, iar cursul începe de luni, 6 iunie 2016, de la ora 18.00.

„Vă oferim: pregătire teoretică interactivă de prim ajutor cu instructor certificat și participarea unor medici, pregătire practică pe manechin și un Manual de Prim Ajutor”, informează organizatorii.

La finalul cursului, fiecare cursant va primi un Certificat de absolvire.
Taxa de participare la curs este 150 lei de persoană, iar durata cursului este de 12 ore și se derulează flexibil -după masa- în funcție de cerințele cursantilor, pe parcursul a circa 2-3 săptămâni.

„Pentru înscriere, puteți să ne trimiteți zilnic mesaj prin SMS la numărul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va conține nume/prenume și numărul dvs. de telefon mobil sau puteți să vă înscrieți și prin mesaj privat cu nume/prenume și număr de telefon mobil pe pagina de facebook, https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita
La Crucea Roșie înveți să îți salvezi propria viață, să salvezi viața altora și a celor dragi din familie, fiind pregătit/ă în acordarea primului ajutor. Info detaliate aici: http://crucearosiebistrita.ro/am-inceput-inscrierile-iar-in-luna-mai-derulam-un-nou-curs-de-prim-ajutor-de-baza/”, adaugă organizatorii.

(5)

Leave a Reply