letter

Cutia dragostei la CNLR

Fie că tindeţi spre modernizare şi alegeţi Valentine’s Day, fie că sunteţi tradiţionalişti şi sărbătoriţi Dragobetele, fie că sunteţi mult prea îndrăgostiţi şi le vreţi pe ambele, cert e că nu o să fiţi indiferenţi în perioada celor două sărbători.
Acum aveţi posibilitatea de a vă exprima sentimentele cunoscute sau necunoscute celorlaţi într-un mod inedit.

Asta deoarece, Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu”, desfășoară și în acest an acțiunea numită „Love Box”.
Astfel elevii timizi își pot expune dragostea prin scrisori de dragoste anonime sau semnate, pe care le adaugă în cutia special amenajată la etajul 1 al CNLR, în fața sălii festive.

”Profită de această ocazie să-i arăți persoanei tale iubite dragostea pe care o simți, să-ți împărtășești sentimentele secrete pentru persoana pe care o placi, să faci un compliment unei persoane pe care o admiri, să-i trimiți un gând bun profesorului preferat sau să faci ziua mai bună cuiva! Scrisorile pot să fie anonime sau nu! Scrisorile conținând hate-speech sau în batjocură nu sunt recomandate”, este punctul de plecare al proiectului care vizează doar elevii de liceu.

”Spread Love!”, este îndemnul inițiatorilori, care vor împărți scrisorile la sfârșitul săptămânii, în numele lui Cupidon.

 

(10)

Leave a Reply