aquapark

De ce … Aquapark?

Complexul de agrement acvatic Aquapark Bistriţa va fi realizat în Dealul Cocoșului pe un teren aflat în vecinătatea aerodromului, potrivit edilului municipiului Bistrița.

„Aquapark-ul care se va face va fi tot în Wonderland, în apropiere de pârtia de schi,pentru că în zona respectivă noi avem 27 ha de teren al municipiului. Teren care este potrivit și care este și destinat pentru a se amenaja obiective de sport și agrement. Pentru cei care nu știu , poate cunosc Dealul Cocoșului sau Dealul Ghinzii de pe Drumul Național din Unirea, dacă vă uitați înspre Sud se vede drept în față pârtia de schi care este deja profilată între păduri. Acolo va fi și Aquapark-ul.
Deși avem la Sărata apă sărată, iar la Viișoara este singura fântână de apă sulfuroasă din Ardeal, Aquapark-ul va fi amplasat în cadrul Complexului Wonderland. Preferăm să facem acel obiectiv, Aquapark-ul în zona Wonderlanf și să aducem apoi acolo acele nămoluri care pot să facă din Aquapark și o atracție în zona turismului medical”, a precizat Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița.

Pentru serviciile de proiectare a fost alocată suma de aproximativ 282.163 euro.

(21)

Leave a Reply