Diplome și plachete pentru ISU Sîngeorz-Băi

Bazinul Superior al Someşului Mare este deservit, de 5 ani de zile, de către pompierii salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Sîngeorz-Băi.

„În ceas aniversar, la sediul subunității din localitate, a fost organizată o festivitate la care au participat oficialități din partea administrației publice județene şi locale, dar şi reprezentanți ai instituțiilor din aparatul de ordine şi siguranță publică. De asemenea, ne-am bucurat de prezența fostului inspector şef, domnul colonel în rezervă Ştefan Condrate, domnia sa fiind printre inițiatorii proiectului de la Sîngeorz Băi.
Cei prezenți au primit din partea comenzii inspectoratului diplome şi plachete, acestea din urmă fiind confecționate, special pentru salvatori, de elevii de la Şcoala Generală Mihai Eminescu – Năsăud, coordonați de prof. Timeia Csillag.
Pentru miile de situații de urgență gestionate în primii cinci ani de la înființarea gărzii de intervenție, le mulțumim şi le urăm sănătate şi putere de muncă tutoror celor care au activat în subunitate şi celor care sunt în prezent în slujba semenilor!?”, se arată într-o postare.

(5)

Leave a Reply