DOBRA

Dobra: „Ecuația Ovidiu Crețu-Vasile Moldovan este una din care trebuie obligatoriu să ieșim”

Senatorul PNL, Dorin Dobra consideră că Bistrița este astăzi la un nivel de care sondajele spun că oamenii sunt nemulțumiți.

„Astăzi cel puțin în sondajele anunțate în presă pare că viitorul administrativ al Bistriței se împarte tot între Crețu și Moldovan. De 16 ani acești doi oameni influențează major evoluția Bistriței și par cel puțin la fel de dispuși și hotărâți să o facă în continuare.
Prima nedreptate e tocmai aceasta a rămâne încremeniți în oferta unui duet, ce a avut timp destul să facă ceea ce au avut de făcut. A doua mare nedreptate a acestei ”mari oferte” pe undeva înmănunchiate, e aceea că, doi oameni ce au putut vorbi și face 16 ani, au vorbit și au făcut, iar rezultatul muncii lor se vede. Bistrița este astăzi la un nivel de care sondajele spun că oamenii sunt nemulțumiți.
Mă gândesc uneori că dacă oamenii aceștia sunt mulțumiți de ”realizările” lor, și îmi închipui că sunt pentru că altfel nu ar candida, ar trebui să nu-și mai facă nicio campanie! Vedem cu toții ceea ce au reușit să facă și nu mai e nevoie să înfrumusețeze în photoshop imagini despre o Bistriță deja onirică.
Tocmai ieșirea din ecuația Crețu-Moldovan e misiunea și obligația pe care PNL a avut-o și o are în continuare.
De la această obligație nu vom abdica și vom trece peste orice dificultăți pentru a ne prezenta în fața bistrițenilor cu o ofertă în acest sens”, precizează Senatorul PNL, Dorin Mircea Dobra.

(9)

Leave a Reply