lapte

Dobra în vizită de solidaritate

Senatorul PNL, Dorin Dobra a vizitat fabrica de lactate Brădet și spune că autoritățile sunt de cele mai multe ori potrivnice producătorilor români.

„Cunoscând deja situația producătorilor din județul nostru am ținut să cunosc și unul din procesatorii de lactate din județul Argeș, fabrica de lactate Brădet, care îmi confirmă că situația este generalizată pe întreg lanțul producției și procesării din România. Fabrica de lactate din Brădet la fel ca toți procesatorii de lactate au luptat și luptă în continuare cu un sistem stufos și supra legiferat în care autoritățile sunt de cele mai multe ori potrivnice producătorilor români.
Situația este una generalizată și necesită măsuri rapide din partea Guvernului. Pe lângă problemele de funcționare amânarea subvențiilor a îngreunat și mai mult situația producătorilor mici și mijlocii de lactate.
Revin, chiar dacă mă repet, că neluarea unei măsuri imediate în acest sens ar putea produce distorsiuni ireparabile într-un sistem ce astăzi funcţionează şi ar trebui încurajat”, a precizat Dobra într-un comunicat.

(1)

Leave a Reply