DOBRA

Dobra: „Majoritatea parlamentară PSD face rău țării”

Vicelider Grup parlamentar PNL Senat, Dorin –Mircea Dobra consideră că majoritatea parlamentară PSD face rău țării.

„Înregistrând și ultima mare „reușită” aceea de a mai coopta câțiva parlamentari foști UNPR – iști, PSD are astăzi în Parlamentul României o majoritate confortabilă pe care o folosește la ceea ce știe el mai bine: la a face rău țării!
Două sunt direcțiile observabile cu ochiul liber în Parlament și cu precădere în Senat:
– În prima direcție, PSD a dat drumul inițiativelor populiste, gen pensii speciale pentru tot mai multe categorii, reduceri de tot soiul de contribuții și facilități pentru categoriile defavorizate, toate acestea punând în pericol major echilibrele bugetare ale țării.
– În cealaltă dimensiune PSD obstrucționează orice inițiativă a Guvernului Cioloș ce vine fie să rezolve o problemă istorică, cum ar fi soft-ul lăsat de Ghiță la APIA, fie să deschidă oportunități noi de finanțare, cum ar fi cazul Ordonanței Guvernului de aplicare a unor criterii de integritate în cazul licitațiilor publice, ordonanță necesară în baza legislației europene, pe care PSD a blocat-o odată cu licitațiile publice.
În ultimele săptămâni PSD a arătat celor ce au vrut să vadă exact fața hidoasă a unui partid criptocomunist ce nu precupețește niciun bănuț pentru a vota legi populiste, nesustenabile și care pun în pericol evoluția țării. Mai mult, PSD blochează și orice intenție a Guvernului Cioloș de a pune lucrurile în ordine, rămânând ca după aceea să-și smulgă părul din cap pe la televiziuni spunând că acest guvern nu face nimic.
Acesta este PSD-ul pe care îl cunoaștem și care riscă intenționat stabilitatea țării pentru a câștiga alegerile parlamentare – e tot ce îl interesează!”,spune Dorin Dobra.

(0)

Leave a Reply