DOBRA

Dobra: „Propunem liderilor psd-iști să-și reevalueze ofertele”

Senatorul PNL, Dorin-Mircea Dobra, consideră, că „dacă PSD nu iese din logica de Black Friday, suntem în pericol cu toții”.

„Puzderia de oferte PSD-iste pentru campania electorală și mandatul următor prezintă nenumărate similitudini cu efortul magazinelor de a spori vânzările în baza ofertelor promoționale.
Pentru a nu ajunge ca PSD-ul în calitate de șef de raion să anunțe ”stoc epuizat”, propunem liderilor psd-iști să-și reevalueze ofertele, calculele, și mai ales opțiunile.
În orice lume posibilă, fie ea și cea a PSD-ului, nu vei putea deodată să mărești și pensiile și salariile în paralel cu reducerea la grămadă a taxelor din care se formează bugetul. Orice sentiment de bunăcuviință te-ar obliga să mai atenuezi noianul de oferte, și măcar de grija primelor luni de vizată guvernare în care va trebui să explici poporului că a fost doar Black Friday.
Urmărind cu atenție ieșirile sistematice ale lui Liviu Dragnea secondat de comunicatorii PSD în frunte cu Rovana Plumb, nu le putem sugera PSD-iștilor mai mult decât să stabilească o linie de comunicare între sectorul de măriri a ofertelor și sectorul de tăieri ale bugetelor.
Nu de alta, dar anunțul inevitabil de după alegeri referitor la epuizarea stocului ne va afecta pe toți. Nu confundați bugetul țării cu efortul de lichidare a stocului, nu mai abordați alegătorul român în același fel cu a unui consumator pe termen scurt.
În logica lui Black Friday, veți fi nevoiți, foarte curând după alegeri, să anunțați ”buget epuizat”!”, susține Dorin-Mircea Dobra.

(2)

Leave a Reply