DOBRA

Dobra: „Sângeorz Băi merită o șansă”

Senator PNL, Dorin-Mircea Dobra condideră că „Sângeorz Băi merită o șansă”.

„Nu cred că există bistrițean care să treacă prin Sângeorz Băi și căruia să nu i se rupă sufletul de situația jalnică a acestui orășel. Numai gândul la câte resurse, oportunități și minunății pot fi puse în valoare în Sângeorz Băi, și e de ajuns pentru a trăi un sentiment de nedreptate pentru locuitorii de acolo, pentru județul nostru și, până la urmă, pentru întreaga țară.
Sângeorzul riscă să rămână în continuare în aceeași etapă a neputinței dacă nu reușesc câțiva actori politici să-și treacă peste orgolii și să deblocheze situația din Consiliul Local. Am văzut atâtea manevre politice în perioada aceasta a constituirii consiliilor locale, încât nu am niciun dubiu că PSD ar putea bloca și Sângeorzul în continuare. Spun în continuare pentru că ultimii 12 ani de inactivitate administrativă i se datorează.
La Sângeorz Băi joacă acum doar orgoliile unor oameni politici, dintr-un partid prea mare pentru orgolii atât de mici. Orice minte sănătoasă ar realiza că miza Sângeorz e a noastră a tuturor, ca reper turistic național și chiar european. Și nicidecum miza unor orgolii atât de mărunte.
Invit, din acest motiv, toți actorii de la Sângeorz Băi să-și întindă mâna reciproc, câștigători sau numai jucători, pentru că la Sângeorz nu au fost perdanți, în scopul general comun al reclădirii acestui orășel cu potențial turistic și balnear imens.
Cei ce au puterea să felicite câștigătorii, să o facă, așa se face într-o țară europeană civilizată, iar cei ce au prea multe orgolii, să le mai lase deoparte, mai ales când acestea vizează doar încurcături administrative. Sângeorzul e al acestei țări, ar fi păcat de el, nu e a unui partid ce a câștigat și nici a unui partid ce a pierdut. E îndemnul meu pentru Sângeorz Băi, mai ales că, atunci când ești mare mai lași orgoliile deoparte că ai de unde!”, precizează Dobra.

(2)

Leave a Reply