CARTIER RAAL

Dolha: „Comunitatea de aici n-a fost privită cu ochi buni de administrația Bistriței”

Candiat PNL, la Primăria municipiului Bistrița, Stelian Dolha este surprins de felul în care au pus problema în legătură cu un drum, actualul edilu Ovidiu Crețu și de asemenea, Vasile Moldovan, pe vremea când era primar. Mai exact, Dolha descrie într-o postare pe pagina de socializare, situația unor tineri din cartierul RAAL.

„Cartierul RAAL, construit pe Valea Budacului, poate fi dat ca model de implicare a unei firme în bunăstarea angajaților.
Pentru că a făcut-o pe cont propriu și a arătat că se poate și prin propriile puteri, comunitatea de aici n-a fost privită cu ochi buni de administrația Bistriței. Locuitorii cartierului mi-au spus că fostul primar Vasile Moldovan ar fi interzis orice intervenție pe drumul care leagă drumul județean de acest cartier. Nici Ovidiu Crețu nu a fost mai prietenos cu tinerii care locuiesc în cartier, modernizarea drumului de acces în zonă fiind, invariabil, pe ultimul loc pe lista sa de priorități.
Povestea cartierului sună cam așa: firma a cumpărat pământ în zona, a concesionat teren pentru casele angajaților. Tot compania a făcut un PUZ pentru 40 de case, realizat pe cont propriu, a realizat infrastructura și a creat inclusiv o asociație de întreținere a cartierului”, spune Dolha.

(7)

Leave a Reply