DOLHA

Dolha: „Îl timitem pe Ovidiu Teodor Crețu să își hrănească veverițele în parc”

În cadrul unei conferințe de presă Deputatul Stelian Dolha, candidatul PNL la Primăria Bistrița, i-a nominalizat pe cei care fac parte din echipa sa. De asemena, a precizat că lucrurile trebuie schimbate și e nevoie de dinamism, iar  „Ovidiu Teodor Crețu să își hrănească veverițele în parc”.

„Propunerea a venit cu mult timp înainte! După terminarea celui de-al doilea sondaj, la sfârșitul lunii ianuarie așa cum Sorin Hangan spunea, și începutul lunii februarie, mi s-a făcut această propunere, de-a intra în acesată cursă electorală, dacă ca și copreședinte de partid responsabil spuneam împreună cu colegii mei că trebuie să luăm, atunci, la vremea respectivă cea mai adecvată variantă pentru Primăria Bistrița, o Primărie care este opacă din cauza unei administrații care a închis efectiv ușa cetățeanului în nas. Și când spun lucrurile acestea sunt indulgent cu cel care ne conduce destinele de aproximativ 8 ani de zile! Cred că lucrurile trebuie schimbate! Cred că e nevoie să venim, să intervenim și este nevoie de foarte mult dinamism, pentru Primăria Bistrița! E nevoie de o altă echipă, e nevoie clar de o altă echipă, care trebuie întinerită! Atunci s-a născut ideea de a veni cu această soluție oarecum din exterior sau cel puțin care a fost acum o bună bucată de vreme domnul profesor Adrian Titieni, și credeam că este soluția pliată pe Bistrița în acel moment.
În mare parte lucrurile s-au transpus pentru că, contractele foarte multe pe care le avuse și faptul că nu s-a creat acea emulație între candidat și organizație a adus la acest final. Am resetat totul și într-o zi foarte scurtă am venit cu propunerea care spunem noi, este cea mai bună din punct de vedere politic, cea mai bună din punct de vedere administrativ, și o propunere care vă spun astăzi: Stelian Dolha câștigă Primăria Bistrița, pe data de 5 iunie 2016! De ce? Pentru că m-am săturat de egocentrismul unora, de faptul că Primăria Bistrița nu a reușit de 8 ani de zile și poate de mai mult timp pentru că și pe vremea domnului Moldovan, și lucrurile acestea trebuie spuse, nu era tocmai o Primărie „deschisă”, că nu era el la… câți ani avea atunci, într-o formă a dinamismului creator! Cu atât mai mult lucrurile nu se întâmplă astăzi, și ele trebuie schimbate! Cum? Stelian Dolha, primar și o echipă de profesioniști în spatele lui! Pentru că astăzi alături de mine e o echipă de profesioniști, o echipă care este dacă vreți, decisă să câștigăm această redută! Îi am alături de mine pe cei doi copreședinți ai municipalității, Sorin Hangan și Gheorghe Tuță, senatorul Dorin Dobra, trei viceprimari sau foști viceprimari, Andrei Rusu, Ioan Turc, Ioan Peteleu, am doi avocați de succes, Diana Morar, George Gaftone și sper să îl am în echipă și pe cel de-al treilea, Dan Molnar. Sper să își facă timp cât mai mult pentru această echipă. Am doi copreședinți ai Tineretului, Florin Moldovan și Robert Sighiartău, pe domnul Cristian Munthiu și putem continua. Bineînțeles că într-un tandem veritabil cu Eugen Curteanu, el președinte la Consiliul Județean și  eu primar al Bistriței. Cu alte cuvinte, aceasta este schimbarea și întinerirea pe care noi o propunem, nu numai ca slogan, ci ca mod de a fi, după data de 5 iunie 2016! De ce? Pentru că primarul Crețu, în ultima vreme în momentul în care se întâlnește cu grupurile de lucru are o stare de anxietate. Și am înțeles că strângerea de mâini îi provoacă bătături în palme. Eu vă spun că problemele acestea nu le am! Vreau să cunosc cât mai multă lume și 70.000 de oameni, vreau să strâng cât mai multe mâini, nu am o problemă cu bătăturile, și aceasta este rețeta de succes pentru Bistrița!

Săptămâna viitoare o să venim și cu programul electoral pentru Bistrița, programul electoral liberal, care trebuie să cuprindă o relansare economică a Bistriței. Deci trebuie să vină cu o diminuare a risipei la tot ceea ce înseamnă investiție publică, pentru că astăzi în Bistrița, ceea ce poți să cumperi cu 100 lei, se cumpără cu 1000 lei, și dacă tot ai 100 lei nu îi bagi în pârtii unde nu o să ai zăpadă niciodată, ci îi bagi în ceva concret, durabil și sustenabil. Aceasta înseamnă viziunea unui primar decent și  aplicat! Trebuie să regândim tot ce înseamnă peisagistica acestui oraș! La București se spune despre Bistrița, că e orașul papagal al lui Crețu! Cu oraș papagal, nu mai vreau! Îl trimitem pe Ovidiu Teodor Crețu să își hrănească veverițele în parc!” a precizat Stelian Dolha.

 

(3)

Leave a Reply