Dolha 1

Dolha: „Îmi pare rău că pleacă și că a luat această decizie”

Candidatura deputatului PNL, Stelian Dolha, a avut ca prim efect demisia lui Alin Seserman din PNL. Alin Seserman a anunțat că va candida fie independent, fie din partea altui partid.

 

 

„Îmi pare rău că pleacă și că a luat această decizie. E opțiunea lui pe care aș vrea dacă aș putea, eu împreună cu colegii să o putem schimba, mâine-poimâine, într-o săptămână de zile, dar dacă asta e opțiunea eu o respect. Orice plecare a unui candidat din partea dreaptă, pentru că el a vorbit de dreapta și de un pol al dreptei, și el ar trebui să știe la fel ca și mine, la fel ca și colegii mei, că în momentul în care te duci în altă parte, nu faci altceva decât să duci votul înspre Ovidiu Teodor Crețu. Asta a făcut și Vasile Moldovan ca și liberal vopsit, asta din păcate o să facă și Alin Seserman în momentul în care se rupe de PNL. Pentru că o dreaptă fărâmițată o să îi fie foarte greu ca să fie o contrapondere, pentru Ovidiu Crețu, când stânga a rămas destul de unită. Așa că îl reaștept și chiar i-aș sugera să se regândească și să susțină această candidatură a mea și PNL din care face parte”, a spus Dolha într-o conferință de presă.

 Întrebat dacă a fost anunțat înainte ca Seserman să-și posteze pe facebook intenția, Dolha a precizat că a avut o discuție cu acesta.

„Am avut o discuție cu el, nu mă ascultă. Și eu și Eugen Curteanu, și i-am spus să se mai gândească, să ia cea mai înțeleaptă decizie. Mă gândeam că și noaptea și ziua vor fi niște sfetnici buni și până la urmă, rațiunea ar trebui să învingă. Trebuie să ne învingem toate orgoliile în momentul în care ne dorim cu adevărat să schimbăm ceva în Bistrițași putem să schimbăm Bistrița în momentul în care suntem cu toții uniți. Acesta este semnalul pe care Stelian Dolha îl dă, Eugen Curteanu îl dă, Alin Seserman la dat, o dreaptă unită, cu un singur candidat! ” a mai precizat Dolha.

Anunțul lui Alin Seserman pe pagina de socializare este următorul:

„Candidez pentru funcţia de primar al oraşului. Încă de anul trecut am prezentat bistriţenilor un plan concret care vizează o nouă abordare pentru dezvoltarea durabilă care să relanseze Bistriţa. Multe propuneri, idei sau sugestii au venit în urma discuţiilor avute fie cu prieteni, persoane din mediul public sau privat şi mulţi alţi bistriţeni. Împreună am conturat ceea ce astăzi este un proiect pentru Bistriţa. Un proiect, clar, articulat, unde sunt prezentate atât problemele dar mai ales soluţiile. Am încercat să adun în jurul unui program comun o alternativă la actuala administraţie. Timpul nu aşteaptă, iar realizarea unei alianţe se poate face legal cu cel puţin două luni înaintea alegerilor. E importantă susţinerea unui partid politic dacă acel partid îşi respectă membrii, deciziile şi mai ales cetăţenii. O organizaţie, fie ea politică economică sau de altă natură funcţionează dacă există reciprocitate între membrii ei, dacă sunt alături la bine şi la greu şi dacă regulile stabilite sunt valabile pentru toţi. Mai importantă rămâne însă încrederea pe care fiecare persoană o stabileşte cu comunitatea în care trăieşte, prin urmare candidatura mea este în sensul celor prezentate în toţi aceşti ani. Nu vin doar în campania electorală care se apropie să promit sau să arunc cu lozinci în toate părţile. Programul, CV-ul, activitatea care am avut-o pentru Primăria Bistriţa ca şi consilier au fost şi sunt la vedere şi pot fi consultate pe paginile personale cât şi pe site-ul Primăriei Bistriţa. Este o onoare pentru mine că am reprezentat comunitatea de când am domiciliu în acest oraş, mare parte din timp l-am dedicat acestui lucru. Am propus şi realizat mai multe proiecte în timpul mandatelor de consilier şi sunt convins că pot face mult mai mult din poziţia de primar al oraşului”, a notat pe pagina de facebook Alin Seserman.

(19)

Leave a Reply