DOLHA

Dolha: „Ovidiu Teodor Crețu, poate fi bătut”

Stelian Dolha, candidat la Primăria Bistrița, a vorbit despre bătălia politică și este convins că va câștiga dacă va fi susținut de cetățeni. De asemenea, consideră că munca susținută, determinarea, entuziasmul duc doar la victorie.

„Ne lansăm astăzi într-o bătălie grea. Să știți că nu este o bătălie doar cu adversarii noștrii politici, e o bătălie în primul rând cu noi înșine. E testul nostru ca partid politic. Este o compeiție cu alegătorii noștrii care de 26 de ani vă spun că acum nu mai au răbdare. Care s-au săturat să fie mințiți, s-au săturat să li se spună povești fără acoperire. Câți dintre dumneavoastră primari în funcție, candidați, și din sală, oameni cu state vechi, pe eșicherul de dreapta știți foarte bine că este cea mai grea bătălie pe care trebuie să o ducem din ’90 încoace? În această bătălie am decis să candidez! Și nu oriunde, pe una dintre cele mai grele redute pe care PNL le are, municipiul Bistrița. Să știți că puteam să stau deoparte, să fiu spectator, sau competitor pasiv. Nu puteam să vă mai explic atunci cum vă mai sunt președinte sau copreședinte al acestui partid. Nu puteam să vin în fața dumneavoastră să vă cer „intrați în bătălii”!Bateți-vă până la ultima suflare pentru PNL și pentru acest ideal! … Și eu să stau pe margine să vă privesc. Indiferent ce s-ar spune despre Stelian Dolha, nu o să se spună niciodată că e laș, nu am fost și nu o să fiu niciodată laș! Mă lupt cu un competitor redutabil…se spune că e greu de bătut Ovidiu Teodor Crețu. Eu vă spun că de-o lună de când sunt pe meterezele acestei redute oamenii îmi spun un singur lucru < dați-l jos pe Crețu, că ne-am săturat de el!>. Mă lupt cu un fost primar timp de 2 mandate care azi trebuia să fie între noi, să fie un senior respectat și respectabil al PNL, dar care a ales să își mănânce tortul aniversar din debaraua PSD-ului. Le spun astăzi tuturor nostalgicilor care mai sunt și în altă parte, că voturile pentru Vasile Moldovan sunt voturi care intră direct în coșul lui Ovidiu Teodor Crețu și nu în altă parte și dacă ținea la acest partid și la membrii lui care l-au făcut primar timp de 2 mandate rămânea aici între noi și astăzi era aici! Mai sunt și alții, candidați, mai aproape sau nu de Ovidiu Teodor Crețu, dar clar că sunt niște jocuri subterane pe care poate încă nu le știm. De-o lună mă uit în ochii oamenilor și îmi spun un singur lucru ! Dacă sunteți alături de mine pe 5 iunie sărbătorim victoria în Bistrița!
Păi cine spunea că Vasile Moldovan pierde vreodată Primăria? Și-a peirdut-o!
Cine spunea despre noi vreodată că o să avem președinte liberal? Dacă le spuneam asta PSD-iștilor râdeau de noi până la lacrimi, cu gura până la urechi! Și azi avem președinte liberal, pe Klaus Iohannis! La europarlamentare, se spunea cam așa: „Dacă Dolha cu ai lui scot 10% în județul acesta, să fie fericiți!”
Dolha cu ai lui a scos 18% și a avut cea mai amre creștere din România! După această creștere când mai veneam pe acasă auzeam câte un zvon…”mâine îl decapitează pe Dolha”… E normal, dacă a avut cea mai mare creștere omul trebuie „decapitat”. Cu alte cuvinte, vorba domnului Oltean, am stomacul format, de politician și când nu am acasă gastoentrolog, mă rezolvă. În viața politică eu nu știu ce înseamnă obstacol politic, mintea mea nu poate digera așa ceva! Pentru că eu cred un lucru, că munca susținută, determinarea, entuziasmul duc doar la victorie și acesta este pactul meu cu dumneavoastră! Împreună nu dispersați, nu separați, nu amăgiți de Fata Morgana, câștigăm Bistrița și Bistrița-Năsăud! Împreună cu Eugen întinerim Bistrița-Năsud! Împreună facem din Bistrița un oraș din care să nu ne mai plece copii! Facem din Bistrița un oraș din care să nu mai exporte inteligență, ci o ține acasă și face motorul economiei, aici, la noi acasă! Un oraș în care să palpite energii și inteligență, în care toate generațiile să se simtă bine! Este pactul meu cu dumneavoastră, pactuil meu cu Bistrița, pactul meu cu dreapta liberală în județul Bistrița-Năsăud! Victorie până la capăt! Câștigăm!”, a declarat Stelian Dolha.

(68)

Leave a Reply