TITENI

VIDEO! Dolha: „PSD -ul se teme de această candidatură”

Actorul Adrian Titieni a fost prezentat oficial drept candidatul PNL pentru Primăria municipiului Bistriţa. Acesta a fost înconjurat de mai marii PNL-ului  bistrițean,  co-preşedinţilor Stelian Dolha şi Eugen Curteanu, dar şi de Gheorghe Tuţă şi Sorin Hangan.

„Din punctul nostru de vedere credem că odată cu această candidatură a domnului Titieni, se resetează complet scena politică bistrițeană”, a precizat în deschiderea conferinței copreședintele PNL BN, Stelian Dolha.

De asemenea, acesta a adăugat că, „PSD -ul se teme de această candidatură”. Totodată acesta a adăugat că Ovidiu Teodor Crețu” nu mai stă relaxat să mănânce popcorn, să bea cola, ca și colegul său de partid domnul Victor Viorel Ponta”, pentru că „pe data de 5 iunie 2016, capitolul Ovidiu Teodor Crețu pentru Bistrița s-a încheiat”.

 

„Astăzi venim în fața dumneavostră cu un candidat puternic în persoana domnului profesor Adrian Titieni, și cu gândul și cu speranța că în 5 iunie, vom sărbători o victorie frumoasă pentru cetățenii municipiului și pentru PNL, la Primăria Bistrița”, a adăugat Gheorghe Tuță.

„Vreau să spunem că sprijinim candidatul, ni-l asumăm, este cel mai bun candidat, și cea mai potrivită persoană pentru Primăria municipiului Bistrița”, a precizat și Eugen Curteanu.

 

„Iau cuvântul cheie-diferit- cred că suntem cu toții unici și irepetabili…Cu ce aș putea veni diferit de la nivel de abordare  și de concept, cu o chestie de la realitatea locului. Și întotdeauna cred că e bine să faci exercițiu, indiferent de momentul în care te afli…Ar trebui să repunem în drepturi acest oraș”, a precizat Titieni.

 

(39)

Leave a Reply