dolha

Dolha: „Să terminăm cu atitudinea „țara arde și baba se piaptană”

Deputatul PNL, Stelian Dolha, este de părere că cei care ar trebui să dea explicații și să găsească soluțiile de avarie după gafele în lanț, cei care au condus județul acesta patru ani și au mai primit un alt mandat să conducă, tac sau, cei care vorbesc, spun adevărul doar pe jumătate, în ceea ce privește situația deșeurilor în județ.

„Să terminăm cu atitudinea „țara arde și baba se piaptană”!
Aseară m-am bucurat că în sfârșit la nivel de conducere de filială PNL BN ia atitudine față de criza gunoaielor. Când colo, în loc de comunicatul de presă așteptat, am citit altceva: o înșiruire de nume ale colegilor care candidează pentru nominalizarea pe listele parlamentare. Am crezut că a încurcat cineva comunicatele, dar am fost excesiv de optimist. Despre criza care e la ușa noastră, PNL Bistrița-Năsăud, prin noua conducere nu spune încă nimic.
În timpul acesta administrația Năsăudului a anunțat că de luni gunoiul nu va mai fi ridicat, la Bistrița este o chestiune de zile, situația e compromisă în tot județul și deocamdată nu există soluții clare. Cei care ar trebui să dea explicații și să găsească soluțiile de avarie după gafele în lanț, cei care au condus județul acesta patru ani și au mai primit un alt mandat să conducă, tac sau, cei care vorbesc, spun adevărul doar pe jumătate. Iar noi liberalii în loc să-i luăm la întrebări, în loc să le spunem oamenilor ce nu le spun ei, avem preocupări din cu totul altă zonă. Suntem preocupați să mimăm proceduri, să închidem liste de candidați înainte să decidem criteriile de desemnare și să ne votăm între noi, o mână de oameni, uitând complet că acest vot trebuie să ți-l dea până la urmă baza partidului, sutele și miile de membri de rând.
Eu încă mai aștept poziția conducerii filialei bistrițene Partidul National Liberal față de această criză. O conducere responsabilă nu-și bagă capul în nisip ca struțul, ci ia atitudine”, spune Dolha.

(1)

Leave a Reply