DOLHA

Dolha: „Vindem doar gogoși peacre scrie democrație”

Dolha spune ]n cefel departid crede, și sugerează celor din PNL BN, să vadă cum au consultat structurile mai profunde ale partidului sau chiar au organizat competiți.

„Dacă alegerile interne de la PNL BN au fost cât se poate de democratice, așa cum zice tânărul interimar astăzi, atunci cum se face că am știut și am anunțat public, cu trei săptămâni înaintea scrutinului, lista eligibilă? M-am înșelat cumva?
Nu, dimpotrivă, rezultatul mi-a dat fără virgulă. Asta chiar nu vă pune pe gânduri? Poate că lista finală era pe masa conducerii centrale printr-un soi de fenomen paranormal și nu printr-un aranjament orchestrat bine de președintele din umbră.
Dragi colegi, legitimitatea e șubredă atunci când în spatele jocului democratic stă o cooperativă, fie că e a deputatului Ioan Oltean sau a altcuiva. Până nu ne vindecăm de apucăturile astea, până nu mergem la baza partidului să-i întrebăm pe liberalii cu si fără funcții ce vor de la noi și mai ales cine ar trebui să-i reprezinte, vindem doar gogoși pe care scrie democrație. Știți bine că integritatea e un criteriu, dar nu poate fi singurul.
Până nu mergeți mai în adâncime să-i sondați pe alegători ce vor de la PNL și care dintre liberali au cea mai bună cotă de încredere și merită să-i reprezinte și preferați candidați de cel mult două procente în frunte, până atunci mai multă discreție atunci când rostiți vorbe mari despre reprezentativitate, n-ar strica.
Nu v-ar fi dăunat să aflați și cum s-au desfășurat alegerile în alte filiale PNL care au consultat structurile mai profunde ale partidului sau chiar au organizat competiții, înainte de a vă cocoța singuri în topuri imaginare.
Acesta e PNL-ul în care cred eu și pe care-l susțin. Cel în care competiția e reală și nu dictată din biroul întunecos al cuiva, membrii sunt consultați și nu li se impune voința cuiva.
P.S. Spunea președintele interimar că-și dorește un birou județean suplu. Dacă prin birou suplu înțelege unul în care mai puțin de jumătate participă la ședințe în precampanie adică 16 din 50 de membri, cum s-a întâmplat ieri, mă tem că numai suplu nu e. E volatil de-a dreptul”, a notat Dolha pe pagina de socoalizare.

(0)

Leave a Reply