accident 2

Două persoane au decedat şi o alta a fost rănită grav

Două persoane au decedat şi o alta a fost rănită grav în urma producerii unui accident de circulaţie pe raza localităţii Năsăud.

Accidentul a avut loc la data de 15 iulie, pe DN 17D, în localitatea Năsăud.

„Un tânăr de 25 de ani din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Rebrișoara spre Năsăud, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a colizionat cu două autotractoare care staţionau regulamentar în afara părții carosabile.
Din accident a rezultat decesul a doi tineri de 20, respectiv 26 de ani din localitatea Sângeorz-Băi, ambii pasageri ai autoturismului și rănirea gravă a conducătorului auto”, informează IPJ BN.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Recomandări de prevenire a accidentelor rutiere:
• Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi a depăşirilor neregulamentare
• Adaptaţi în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere concrete sectorului de drum pe care se rulează, situând-o nu la limita admisă de lege, ci la limita mersului în siguranţă!
• Reduceţi viteza în locurile impuse de lege şi în special la trecerile pentru pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii;
• Măriţi distanţa între autovehiculele în mers;

• Adoptaţi un comportament preventiv în trafic!

foto.arhivă

(1)

Leave a Reply