dragnea

Dragnea, Moldovan și PSD, vizite și întâlniri

Liviu Dragnea, președintele PSD, a vizitat, în oraşul Sîngeorz-Băi, Casa de Cultură, aflată în plin proces de reabilitare, şi drumul comunal Sîngeorz-Băi – Cormaia.

Totodată a participat la o întâlnire cu susţinătorii deputatului Daniel Suciu, candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului-staţiune.
Potrivit celor spuse de către managerul firmei Frasinul, care se ocupă de asfaltarea drumului comunal Sîngeorz-Băi – Cormaia lucrarea va fi gata în 3 săptămâni.

„Am inaugurat și sala de sport multifuncțională din Livezile care se încadrează printre cele mai frumoase din județ. Este o investiție de 3.6 milioane lei asigurată de Guvernul României prin Compania Națională de Investiții.
Felicitări domnului primar, Simionca Traian pentru munca depusă și pentru că atunci când un om este gospodar se vede acest lucru!”, a precizat Radu Moldovan.

Și copilașii din comuna Livezile au grădiniță nouă.

„Am inaugurat împreună cu domnul Primar, Simionca Traian și președintele ALDE, Ioan Țintean, grădinița cu program normal din Livezile, o investiție de 1.4 milioane de lei finanțată de Guvernul României, condus de Victor Ponta prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Această grădiniță face parte dintr-un program complex de modernizare a infrastructurii educaționale, prin care în ultimii 4 ani s-au construit și renovat 15 grădinițe, 10 after school-uri, s-au reabilitat termic 20 de școli și s-au achiziționat 32 de microbuze școlare.
Infrastructura în învățământ este o prioritate pentru mine, și voi face în continuare tot ce pot pentru ca copiii din unitățile de învățământ să aibă cele mai bune condiții pentru a învăța”, a adăugat Moldovan.

De asemenea, au fost recepționați 14 km recepționat, de care se pot bucura locuitorii din Cușma și Dorolea.

„Este vorba de drumul județean 172 G Cușma-Dorolea-Livezile în valoare de aproape 4 milioane de euro, finanțat din Bugetul Consiliului Județean și Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Am citit astăzi în ochii localnicilor bucuria că nu vor mai fi nevoiți să suporte praful și că de azi înainte se pot mândri cu un drum modernizat”, a precizat Moldovan.

În cadrul întâlnirii, Dragnea a precizat că știe să facă un program de dezvoltare.

„Daniel Suciu este un băiat care are câteva avantaje importante pentru acest post. În primul rând, ştie să facă un program de dezvoltare pe 4, 8, 12 ani, ştie care sunt investiţiile care pot fi accesate imediat şi care generează dezvoltare şi locuri de muncă, ştie ce trebuie să facă Guvernul, iar eu garantez că drumul naţional Bistriţa-Rodna se va realiza, ţtie că urmează perioada în care se pot depune proiecte importante şi obţine fonduri pentru dezvoltare, şi vorbim de cel puţin 20-25 de milioane de euro care pot fi aduşi în Sîngeorz-Băi, înţelege că există nişte resurse extraordinare în Sîngeorz-Băi care pot fi folosite şi, de asemenea, îmi place foarte mult la el că nu a ieşit din linia PSD, adică nu suntem circari, scandalagii şi nu suntem mincinoşi”, a spus Liviu Dragnea, în cadrul întâlnirii cu susținătorii deputatului Daniel Suciu.

Totodată, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a atacat adversari politici.

„Sîngeorz-Băi este singura localitate din judeţul nostru în care este o importantă bătălie electorală. Am văzut că PSD e foarte atacat de contracandidaţii noştri. Eu i-aş întreba ce-au făcut aceşti mari liberali- adică PDL-işti şi PNL-işti – ce au făcut din 2004 şi până în 2012 pentru Sîngeorz-Băi? Nu vor putea răspunde la întrebarae asta fiindcă nu au făcut absolut nimic. În afară de a-l bloca pe Roland Venig până la blocarea conturilor, nu au făcut nimic. Între 2008 şi 2012, un important lider al PDL, prieten cu candidatul (Traian Ogâgău -nr.), a condus CJ. Pentru Sîngeorz-Băi nu a făcut absolut nimic. Unul dintre cei mai mari lideri politici ai judeţului se numeşte Ioan Oltean. Este de 26 de ani deputat, votat de Sîngeorz şi de toată Valea Someşului. Ştiţi să îmi spuneţi ce a făcut pentru valea asta? Vă spun eu: nimic! Nici măcar un studiu de fezabilitate pentru DN 17D, drum care trebuie să aducă turişti în Sîngeorz-Băi. Şi au tupeul să atace PSD! Au dat miliarde de euro luate de la FMI cu împrumut la ANRP ca să fure bani. I-aţi văzut la televizor. Tutorele candidatului dvs. este Ioan Oltean şi au curajul să atace PSD. Este inadmisibil să ai atât de mult tupeu în condiţiile în care, de 26 de ani, eşti deputat pe această vale, când 8 ani din 12 ai condus România şi judeţul şi nu ai făcut nimic. Eu nu permit nimănui care reprezintă un partid care a distrus România, cei mai mari hoţi sunt ascunşi acum sub o săgeată şi nişte steluţe, să vină astăzi şi să spună că PSD a distrus Sîngeorzul. Din 2007 Roland avea pregătit proiectul pentru Casa de Cultură, dar a guvernat dreapta şi PNL şi el nu a fost finanţabil. A găsit soluţii PSD prin CNI şi anul acesta vom avea o casă de cultură civilizată. Avem o zonă mirifică pe Cormaia, dar nu puteam asfalta drumul fără apă şi canalizare. A reuşit Roland să le împingă roata la ăia şi acum vom avea drumul modernizat, cu apărări de maluri şi acea zonă se va putea dezvolta. Mă irită foarte tare faptul că sunt oameni care au tupeul şi obrăznicia să atace PSD din PNL. Chiar nu le e ruşine? Încă vreo 25 de ani, capul sub masă. Cam atât mai durează să plătim hoţiile lor şi abia după 25 de ani să mai iasă să spună ceva despre PSD”, a precizat preşedintele CJ BN, Radu Moldovan.

De asemenea, a fost inaugurat noul sediu al Primăriei comunei Lechința.

„Împreună cu președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan și cu prefectul, Ovidiu Frenț am inaugurat noul sediu al Primăriei Comunei Lechința. Este un sediu în care începând de astăzi angajații își pot desfășura munca în condiții moderne și la standarde europene.

Romeo Florian, primarul comunei Lechința ne-a demonstrat și astăzi că este un om harnic, gospodar și muncește pentru semenii săi.

Felicitări Romeo, ești un primar pentru oameni și un prieten aproape de sufletul meu”, a precizat Radu Moldovan.

(1)

Leave a Reply