mandru de bistrita

Ediție nouă, „Mândru de Bistrița”

Municipalitatea organizează o nouă ediţie a concursului „Mândru de Bistriţa”, în cadrul Târgului Mare al Bistriţei.

„Succesul de care s-a bucurat în această primăvară concursul nostru foto „Mândru de Bistrița”, participarea și implicarea extraordinară, ne determină să lansăm o nouă provocare.
Vă propunem, de această dată, să arătați că sunteți mândri de Bistrița în cadrul unei competiții dedicată sărbătorii orașului – „Târgul Mare al Bistriței”. Faceți fotografii în perioada 24 – 27 august 2016, în una dintre locațiile unde au loc evenimente dedicate sărbătorii, postați-le pe contul de facebook special creat iar în ultima zi a „Târgului Mare”, înaintea concertelor de pe scena din Piața Centrală, vom face proiecția celor mai frumoase fotografii”, informează muncipalitatea.

Regulamentul rămâne același:
1. fiecare participant poate trimite cel mult două fotografii, la o rezoluție care să permită imprimarea acestora la dimensiuni A4;
2. fiecare fotografie trimisă va fi însoțită de numele persoanei care a realizat-o și de indicarea locului / obiectivului reprezentat în fotografie;
3. clasamentul va rezulta în funcție de share-urile date exclusiv de pe pagina oficială de concurs (distribuirile făcute de pe paginile autorilor nu vor fi luate în calcul).
Concursul se desfășoară în perioada 24 – 27 august 2016.

(0)

Leave a Reply