ISU

Elevii interesați de voluntariat

Zeci de elevi de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” s-au întâlnit cu reprezentanţi ai Crucii Roşii Bistriţa-Năsăud şi ai Serviciul de Protecţie Civilă şi Voluntariat pentru Situaţiile de Urgenţă al Municipiului Bistriţa – din cadrul Primăriei municipiului.

„Tinerii bistriţeni s-au arătat foarte receptivi la informaţiile primite, manifestând interes atât pentru specificul celor două activităţi, cât şi cu privire la echipamentele din dotare, iar demonstraţiile tehnice au fost foarte apreciate” informează municipalitatea.

Tot în cadrul programului „Săptămâna altfel”, alte zeci de copii, de data aceasta din ciclul primar în cadrul Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, s-au arătat încântaţi de prezenţa voluntarilor.

„Echipamentele specifice, demonstraţiile, dar şi posibilitatea de a urca pe bancheta uneia din maşinile cu girofar – posibilitate care le-a fost oferită sub atentă supraveghere – i-au bucurat enorm. În semn de mulţumire, micuţii le-au dăruit voluntarilor un desen şi un coif din hârtie.
Acţiuni de acest gen vor continua toată săptămâna, fiind programate deja la Grupul Şcolar de Servicii Bistriţa, Liceul Agricol, Liceul cu program Sportiv şi Liceul de arte plastice-Corneliu Baba”, adaugă municipalitatea.

sursa foto: Primăria Bistrița

 

(1)

Leave a Reply