motocross 1

Enduro Heniu, la Prundu Bârgăului

S-a dat startul competiţiei „Enduro Heniu” la Prundu Bârgăului. Au fost prezenți localniciși pasionați de motocross, iar printre ei a fost și preşedintele CJ, Radu Moldovan, dar şi primarul din Prundu Bârgăului, Doru Crişan.

La linia de start s-au aliniat peste 200 de concurenţi majoritatea din ţară, dar şi din Austria, Germania şi Olanda. Astăzi, 14 mai, se dă startul la cursă, de la ora 10.00.
Competiția se desfășoară pe mai multe categorii: Clasa A, Clasa B, Clasa C, Fete şi Veterani.
Pentru Clasa A traseul va fi de aproximativ 70 de kilometri, foarte solicitant. Concurenţii de la Clasa B vor avea de parcurs circa 50 de kilometri, iar cei de la Clasa C aproximativ 40 de kilometri.

„S-a dat startul primei etape a evenimentului desfasurat in aceste zile in localitatea noastra, etapa in urma careia se vor stabili pozitile de start de maine pentru plecarea pe traseele de pe muntele Heniu.
Avand in vedere ca vremea a devenit prietena zecilor de sportivi participanti la eveniment, va asteptam sa le urmariti prestatia pe terenul de vis-a-vis de Primaria din Prundu Bârgaului”, a precizat Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Competiţia este organizată de Primăria Prundu Bârgăului şi Asociaţia „Bârgăuanii şi prietenii”.

(48)

Leave a Reply