”Atipic Beauty”

Eveniment fashion deosebit

Evenimentul „Atipic Beauty” este organizat de Asociația Open Your Heart și Atelierul de Imagine Prompt Communication și are loc la data de 24 martie, de la ora 18.00, la Hotel Metropolis.

Douăsprezece femei care vor purta creații vestimentare ale unor designeri români vor defila în scaun cu rotile, fiecare însoțită de câte o personalitate publică din Bistrița.

”Defilând împreună, vor demonstra că nu există limite și bariere atunci când ne dorim ceva cu adevărat și că solidaritatea umană manifestată prin cuvinte și fapte are capacitatea de a schimba vieți. ”Atipic Beauty” nu este, așadar, doar un simplu proiect legat de lumea modei, este o lecție de viață pentru toți cei care cred că frumusețea este doar apanajul unui exterior perfect, în care conținutul nu are nicio relevanță. Acest eveniment este prilejul nostru, al tuturor, de a demonstra că împreună putem depăși orice obstacol, de a conștientiza că soarele nu face diferențe atunci când răsare, ci ne zâmbește la toți”, anunță organizatorii.

Asociația Open Your Heart este o asociaţie nonprofit socio-umanitară, care îşi propune să reprezinte interesele persoanelor cu dizabilităţi promovând în mod constant imaginea acestora, înlăturând astfel ideile preconcepute cu referire la dizabilitate. Asociația militează pentru elaborarea unei legislaţii specifice persoanelor cu dizabilităţi, în conformitate cu legislaţia internaţională și are ca obiective principale următoarele: îmbunătăţirea imaginii persoanelor cu dizabilităţi prin organizarea de evenimente culturale ai căror principali actori vor fi persoanele cu dizabilităţi, sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi din şi cu familii sărace, sprijinirea activă a integrării sociale şi profesionale a persoanelor cu dizabilităţi prin programe educaţionale, de informare, activităţi sociorecreaţionale.

Prompt Communication este atelierul de imagine care, de 9 ani, oferă consultanţă de imagine, branding, strategie, comunicare organizaţională, sprijin în construirea şi implementarea campaniilor de promovare şi informare în diverse domenii, organizarea de evenimente, creaţie şi producţie publicitară.

 

sursa foto: feeric

(6)

Leave a Reply