12814555_202419993449975_1551658415253575924_n

Evenimente caritabile

 

Bistrițenii și nu numai, fac front comun pentru a da o mână de ajutor unor semeni aflați în suferință.

Sub genericul „Mereu împreună redăm speranța”, Asociația „Mereu împreună”, alături de partereni organizează în 9 și 10 aprilie o strângere de fonduri pentru construirea unei „Case Familiale”, pentru copii.

„Ne face o deosebită plăcere că echipa națională reprezentată de mine poate participa  la această licitație organizată de Asociația „Mereu Împreună”, pentru construirea acestui cămin de copii”, a precizat Viorel Moldovan.

„Este o asociație caritabilă, ca urmare scopurile noastre sunt unele caritabile, prin care încercăm să ajutăm cât mai multă lume și scopul nostru prioritar este construcția unei case de copii. Faptul că fac voluntariat mă reprezintă, este acel ceva care l-am găsit în mine, mi se potrivește și cred că îl fac din tot sufletul și cu toată convingerea că o să fac  mai mult bine”, a precizat Iulia Ionela Dragu-Asociația „Mereu Împreună”.

Și artiștii bistrițeni Radu Arcălean, Mirela Petruș, Raul Mihai Turda, Mariana Harosa Moldovan, Alexandra Turcu, Mărioara Sigheartău, Ovidiu, Eduard şi Mihaela Svart, alături de emisiunii ”Românii au talent”, ediţia a 4-a, Brio Sonores, cântă într-un concert caritabil. Evenimentele au loc  la data de 9-10 aprilie, de la ora 18.00, la Hotel Diana și la Palatul Culturii.  În deschiderea concertului vor câta Codruț Bistrițeanul și Mimii DM

De asemenea, în cadrul evenimentului se vor licita obiecte de artă semnate Marcel Lupşe, Otilia Cormos, Cornelia Tersanszki, Gheorghe Mîzgan, Manfred Hain, Lucian Dobârtă, Teodor Danciu, Mirela Hagiu şi alţii. Vor fi licitate şi tricouri semnate de componenții naționalei de fotbal a României, Gabi Balint şi Bogdan Stelea, Gabriela Szabo, echipa de handbal CSM Bistriţa, Tibi Uşeriu, care a donat tricoul cu care a alergat la ultramaratonul de la Cercul Polar.
Totodată, în cadrul evenimentului este inclusă şi o cină festivă.

Vor fi prezentate patru cazuri umanitare, iar banii adunaţi se vor folosi pentru ajutorul celor 4 familii, și pentru construirea Casei de copii.

 

(8)

Leave a Reply