jaf

Există un suspect la jaful de la bancă?

Inspectoratul de Poliție Județean a anunțat în această dimineață că are un suspect în cadrul jafului armat comis în urmă cu câteva zile.

„În cazul tâlhăriei comise în data de 5 iulie  2016, în cadrul unității bancare din municipiul Bistrița, este declarat un cerc de suspecții, fiind un suspect în cazul tâlhăriei, iar polițiștii împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, efectuează demersuri procedurale în vederea punerii în aplicare a unui mandat de arestare în lipsă, întrucât perosna în cauză se sustrage. În momentul în care se identifică și va fi arestat, vă vom comunica”, a precizat agent de poliție Alexandra Vereșezan, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Reamintim că la data de 5 iulie, jurul orelor 10.27, poliția a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns în sediul unei unități bancare din municipiul Bistrița unde prin amenințare cu o armă a cerut banii din seif.

Acesta a cerut banii din seif, mai exact suma de 19.000 lei.
Alarma a fost dată de către o femeie care tocmai își plătise rata. La acea dată au fost instituite filtre în toate județele, inclusiv în județele limitrofe.

(11)

Leave a Reply