Expo Bistrița Toamna Aurie 2016

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud organizează Expo Bistrița Toamna Aurie 2016 – Târg de Toamnă.

Expo Bistrița „Toamna Aurie” este o expoziție consacrată cu vânzare, cu participare internațională, care se adresează publicului larg, în mod special, și societăților din județul Bistrița-Năsăud.

Organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistrița, evenimentul oferă un spațiu generos de expunere, acces facil cu mijloacele de transport și, cel mai important, o locație care asigură, la fiecare ediție, un flux mare de vizitatori.

Temele expoziționale sunt:

I. Bunuri de larg consum – Confecții, tricotaje, încălțăminte și articole de marochinarie; produse cosmetice, bijuterii și accesorii, cadouri; produse alimentare; decorațiuni interioare și exterioare, materiale de construcție, mic mobilier; articole de uz casnic, produse chimice, articole din mase plastice, sticlărie; produse/pachete de înfrumusețare, confecții de ocazie; diverse alte articole;

II. Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri și sucuri naturale etc);

III. Expo Grădina – plante și puieți, bulbi, semințe, arbuști, amenajări peisagistice; utilaje agricole, produse și servicii din domeniul agricol;

IV. Vacanța de iarnă – pachete turistice;

V. Auto – autoturisme, autoutilitare, moto-velo, sport;

VI. Tradițional – artizanat și produse tradiționale.

„Profitați de oportunitatea promovării companiei dumneavoastră pe piața județului Bistrița-Năsăud, prin completarea și transmiterea documentelor de înscriere: Adeziune contract și Anexe, până cel târziu la data de 17 octombrie 2016.

De ce să participați?

Puteți accesa noi piețe
Puteți vinde produsele/ serviciile direct vizitatorilor
Puteți analiza unde vă situați în raport cu competitorii
Puteți iniția și dezvolta relații de afaceri cu firme din domeniu
Puteți studia ultimele tendințe
Puteți să vă promovați/ lansați noi produse, în cadrul unor evenimente personalizate
Contact: Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Bistrița, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, Tel./ fax: 0263-230640, 230400, Fax: 0263-210038, e-mail: expo@cciabn.ro”, informează organizatorii.

(15)

Leave a Reply