Expoziție de artă vizuală, la Muzeu

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, organizează joi, 16 iunie vernisajul expoziției de artă vizuală „AXIS MUNDI ( II) „, semnată Andreea Rus.

Evenimentul se va desfășura de la ora 17.00, la Casa Argintarului, strada Dornei, nr.5. Amfitrionii manifestării vor fi Alexandru Gavrilaș, manager al Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud și Vasile Duda, critic de artă.
Andreea Rus este artistă vizuală, absolventă a Universității de Artă şi Design Cluj-Napoca, secţia pictură şi doctor în arte plastice şi decorative din anul 2010.

„A reprezentat România la diverse expoziții internaţionale de pictură, bienale, trienale şi festivaluri de artă din Italia, Polonia, Republica Moldova, Malta, Ungaria, Slovacia etc.
A deschis peste 17 expoziții personale de pictură în țară și în afara țării și a participat la peste 80 de expoziții colective. În palmaresul artistei se regăsesc numeroase premii pentru pictură obținute la concursuri naționale și internaționale”, spune managerul Complexului Muzeal Alexandru Gavrilaș.

(19)

Leave a Reply