FOTBAL

Extratereștrii, pleacă la Deva

Calificată după un turneu zonal la Roman, echipa bistrițeană Extratereștrii, pleacă joi la Deva, la turneul final al Campionatului Național, adică întrecerea numărul 1 din minifotbalul românesc, acolo unde se joacă două dintre cele 4 grupe ale competiției, celelalte două urmând să se desfășoare la Hunedoara. În total, 16 echipe își dispută ultima fază a competiției și, dintre ele, finalistele se vor califica în Champions League. E pentru prima dată când această competiție pe sintetic are finalitate europeană.

Obiectivul echipei noastre e să iasă din grupă. O grupă grea, cu o echipă tare din Cluj (Bentel Sistem), una din București condusă de vedeta Dani Oțil (neața) și echipa gazdelor, BMW Deva. Primul meci e programat vineri la 15.00, al doilea seara la 20.00, iar ultimul sâmbătă dimineața. Primele două echipe ies din grupă și vor juca în sferturile de finală.
Lotul extratereștrilor este cu aproximație, același, format din mulți jucători de la FC Bistrița. Portari sunt Alin Ilieș, Pastor și Doru Ilieș, iar în teren vor juca Alex Rus, Cr. Pop, Costin, Chibulcutean, Lup, Nalați, Runcan, Fizeșan și Deac. Va lipsi Măjer, dar în locul lui intră Cătălin Bucur.

(2)

Leave a Reply