fotbal-2

Extratereștrii Pokemoni înfrânți

Echipa Extratereștrii Pokemoni din Bistrița, a trecut de faza grupelor la Campionatul Național de minifotbal desfășurat la Deva și a ajuns printre cele mai bune opt echipe din România. A pierdut însă în sferturile de finală, 1-2 la penalty-uri, cu Roben Hațeg Deva.

După 0-0 la pauză, Florin Fizeșan a fost cel care a deschis scorul pentru Extratereștii Pokemoni în minutul 28: 1-0. În minutul 39, Roben Hațeg Deva a egalat. Câștigătoarea s-a stabilit la loviturile de departajare, iar aceasta este Roben Hațeg. Pentru echipa bistrițeană a marcat Sg. Costin și au ratat Cr. Pop, Fizeșan și V. Lup. Pasztor a apărat două lovituri. Final de drum pentru Extratereștrii Pokemoni, care rămân însă cu performanța de a se fi calificat printre cei mai buni și pentru care merită felicitări.
Echipa Extratereștrii Pokemoni, a reușit în acest sezon o serie de rezultate frumoase și termină cu capul sus anul. Acești băieți Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Vasile Lup, Cristian Pop, Adrian Nalați, Abiel Deac, Florin Fizeșan, Doru Ilieș, Alin Ilieș, Aurelian Pasztor, Alexandru Rus, John Runcan, pe care echipa îi are în componență au câștigat eventul la Bistrița, au obținut locul 3 la Roman și au ajuns în „sferturile” turneului final de la Deva-Hunedoara, pe care l-au părăsit fără să fie învinși în timpul regulamentar de joc și au scris o frumoasă poveste a minifotbalului bistritean, potrivit unei televiziuni locale.

(1)

Leave a Reply