fanfara

Fanfară, tenor și soprană

Batalionul 405 Sprijin Logistic „NĂSĂUD” a sărbătorit 15 ani de activitate.
Astfel, pentru marcarea acestui eveniment, în data de 14 iulie 2016 de la orele 18.00, la Biserica Evanghelică din Bistriţa, a avut loc un concert de gală susţinut de către Muzica Militară a garnizoanei sub bagheta plutonierului adjutant Bejinariu Bogdan, corul bărbătesc al Batalionului 812 Infanterie „BISTRIŢA”, Alexandra Iuga – soprană (elevă a Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa), Ovidiu Purcel – tenor (Opera Germană din Rhein – Dusseldorf), Nelu Petruşca (Ansamblul folcloric „Dor Românesc” de la Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa) şi Cornelia Ardelean – Archiudean (interpretă de muzică populară la Cercul Militar Bistriţa).

„A fost abordat un repertoriu diversificat gustat şi apreciat de către toţi cei prezenţi, începând de la muzică de promenadă, muzică preclasică, ajungându-se până la prelucrări din muzică de film.
Audienţa a fost formată din militari ai unităţilor militare din garnizoana Bistriţa, familiile acestora şi cetăţeni ai municipiului”, a precizat Lt. col. Cristian MARIŞ, ofițer cu informarea și relațiile publice la U.M. 01331 BISTRITA.

Foto: Cap. Robert POP

(1)

Leave a Reply