AFIS-FARCAS-1

Farcaș: „Am votat pentru bucuria de a împlini visele copiilor noștrii”

În jurul orei 13.00, candidatul pentru Primăria Năsaud și preşedintele UNPR a organizației locale, Marius Farcas, s-a prezentat la urne, la secţia deschisă la Colegiul Silvic Transilvania Năsăud, însoțit de familie. Liderul progresist a declarat că este încrezător şi că are convingerea că, după alegerile locale, Năsăudul va avea o altă cale.

„Am votat pentru ce aşteptam de foarte mulţi ani pentru Năsăud şi pentru ceea ce aşteaptă oamenii din orasul nostru. Am votat pentru viitorul Năsăudului, pentru un primar deasupra partidelor, am votat un Consiliu Local pentru oras şi într-un oras european. Am votat pentru bucuria de a împlini visele copiilor noștrii, speranța tinerilor, certitudinrea oamenilor maturi și liniștea celor în vârstă. Am votat pentru respectarea legii, pentru a da siguranța dreptății, pentru implicare reală în problemele orașului și în primul rând, pentru NĂSĂUDUL ÎNTOARCERII ACASĂ.
Am convingerea că votând în acest fel mi-am prezentat toate ideile mele, deoarece eu consider că un primar trebuie să fie un om care iubeşte Năsăudul, care să iubească năsăudenii şi care să se ocupe de problemele şi necazurile lor. Votul meu este dat cu multă încredere si unui Consiliu Local si Județean, care să fie implicate în problemele cetățenilor”, a declarat Marius Farcaș.

(76)

Leave a Reply