pmp

Farcaș Marius: ” Vom rămâne consecvenți acelorași valori”

Congresele extraordinare reunite ale PMP și UNPR au aprobat în unanimitate protocolul privind fuziunea prin absorbție a UNPR și PMP. Fuziunea a generat o a treia forță politică, alături de PSD și PNL.

PMP numără, acum, 2.518 consilieri locali, 51 consilieri județeni, 44 primari, 138 de viceprimari și va fi al treilea grup parlamentar în Camera Deputaților.

„Pentru progresiști, motivele pentru care s-a săvârșit fuziunea sunt, că nici PSD, nici PNL nu au oferit respectul pe care UNPR îl merita. Nu puteam, cu conștiința împăcată, să acceptăm varianta de fuziune a PSD, care spunea – facem fuziune în termenii noștri și noi alegem ce oameni păstrăm, ce oameni dăm afară din partid. Nu puteam spune, cu conștiința împăcată, că acceptăm nici neseriozitatea PNL, care una spunea și alta făcea. UNPR nu stă după nimeni și nici la cheremul nimănui. Așa că am ales a treia cale, cale ce legitimează o alternativă credibilă la uzatul binom PSD – PNL.
În județul Bistrita-Nasaud, am avut deja discuții amănunțite referitoare la modalitățile practice prin care să ducem la îndeplinire mandatul rezultat in urma congresului de fuziune. Rămâne ca foaia de parcurs a fuziunii să stabilească programul politic, etapele administrative și logistice, lucruri de care suntem pe deplin convinsi că ne putem achita, în cel mai scurt timp. Momentan s-a definitivat Consiliul Executiv Județean, în care sunt reprezentate echilibrat toate zonele din județul nostru.
La Nasaud, lucrurile sunt mult mai simple decat in alte parti, pentru ca, nefiind constituita o organizatie a fostei formatiuni a PMP, Organizatia UNPR a Orasului Nasaud a devenit Organizatia PMP a Orasului Nasaud, pastrandu-si aceeasi structura organizatorica si conducere pe care o cunoasteti.
Dupa cum ati observant in acest sens s-a modificat si pagina noastra de facebook, dar nu si idealurile noastre, asa ca vom ramane consecventi acelorasi valori pe care le-am promovat in trecuta campanie electorala si promitem ca vom sta la dispozitia cetatenilor din orasul nostru si-i vom reprezenta pe scena politica locala si nationala, atat pe cei care ne-au impartasit programele si ne-au dat votul lor, cat si pe cei care au o alta optiune politica.
Va asiguram, ca va vom tine la curent cu toate actiunile organizate de formatiunea noastra politica si va vom oferi in timp util toate informatiile si noutatile despre activitatea noastra viitoare”, spune Farcaș Marius-Ioan, Președintele PMP Organizația Năsăud.

(55)

Leave a Reply