FC BISTRITA

FC Bistrița – Luceafarul Șieu 7-2

FC Bistrița a întâlnit duminică, pe Stadionul „Jean Pădureanu” ocupanta locului șapte în clasament, Luceafărul Șieu.

„Partida a început exact ca cea din tur, atunci când în urma unui joc haotic la mijlocul terenului, oaspeții trec la conducere pe tabela de marcaj, golul fiind marcat dintr-o lovitură liberă de la șaptesprezece metri, poziție centrală. Șutul atacantului din Șieu a fost deviat de zid suficient pentru a trimite mingea sub bara transversală a porții apărate de Lucian Trif. Câteva minute mai târziu, Abiel Deac are șansa egalării, însă șutează puțin pe lângă bara din dreapta a porții portarului din Șieu. Nu același lucru face Otniel Sighiartău. Atacantul formației noastre egalează din interiorul careului după o bună centrare foarte bună a lui Tiberiu Rus.

Avea să fie 2-1 pentru FC Bistrița la faza imediat următoare, reușita purtând semnătura lui Răzvan Țigorean. Până la pauză, Otniel Sighiartău reușește să se infiltreze în apărarea adversă, își lasă adversarii pe drum, driblează portarul, însă șutul anemic este respins de pe linia porții de un fundaș al Luceafărului. Totuși, scorul primei reprize nu avea să fie același, Cătălin Bucur reușind să marcheze și el, nu înainte însă de a tremura serios la poarta noastră. Oaspeții puteau egala, însă șutul este respins în corner de fundașul Alin Chibulcutean, iar mai apoi golul marcat este anulat pe motiv de offside.

Repriza secundă aduce o dominare totală a echipei noastre, pe fondul căreia apar mult mai multe ocazii de gol. 4-1 se face la zece minute după reluarea jocului, Răzvan Țigorean reușind dubla dintr-o lovitură cu capul. Doru Conon mărește avantajul pentru FC Bistrița, mijlocașul nostru reușind golul meciului cu execuția sa de la mai bine de douăzeci și cinci de metri. Luceafărul Șieu, echipa rănită în orgoliu după lovitura primită, răspunde și reduc din avantaj. Era 5-2 în minutul 70. Ultimele goluri ale partidei se marchează în minutele 80 și 86 și poartă semnătura lui Abiel Deac, primul fiind reușit printr-un șut de la limita careului mare, iar cel de-al doilea cu o execuție din interiorul careului, fiind foarte bine servit de Cătălin Bucur”, informează FC Bistrița.

FC Bistrița este condusă, la fel ca în tur de formația Luceafărul Șieu, dar termină partida victorioasă.

(20)

Leave a Reply