SUCIU

Felicitări pentru alegerea deputatului Daniel Suciu

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, îl felicită pe deputatul Daniel Suciu pentru alegerea făcută.

„În calitatea mea de director de campanie PSD BN, vreau să îl felicit pe Daniel Suciu mai ales că este și deputat de Colegiu Beclean, pentru alegerea făcută. Atunci când un om politic vine lângă oameni și vrea să reprezinte proiectele și problemele oamenilor, eu cred că este o mare responsabilitate mai ales că Daniel a știut întotdeauna să promoveze proiectele acestui Colegiu”, precizează primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

Deputatul Daniel Suciu, renunță la statutul de deputat și candidează la Primăria Sîngeorz-Băi.

„Nu mi-e nici greu, nici ușor să scriu aceste rânduri. În această seară am luat o decizie care cu siguranță îmi va schimba radical viața. Da, candidez de primar în orașul obârșiei mele, la Sîngeorz-Băi. Am luat această decizie cu greutate, dar sunt hotărât să transform acest oraș în ceea ce a fost odată și merită să fie pe viitor. Îi aștept alături de mine pe toți cei care cred că experiența, bunele intenții și entuziasmul meu pot schimba în bine un oraș care astăzi pare resemnat. Nu voi vorbi de contracandidatți mei, nu acesta este rolul unui om care vrea să construiască. Deși această decizie poate să îi surprindă pe mulți, îi asigur că renunț fără rezerve și regret la statutul de deputat pentru a fi alături de oamenii din acest oraș. Merită să fac acest lucru și o voi face cu tot sufletul. Deci, am auzit chemarea…pe 5 Iunie chiar ne vedem acasă. Voie bună!” a scris Suciu pe pagina de socializare, în urmă cu câteva zile.

De asemenea, și primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, îl felicită pe Daniel Suciu.

„În anul 2012, la puțin timp după ce am fost ales primar al comunei Căianu Mic, cel mai tânăr primar din țară, pot să spun că am încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea comunei Căianu Mic, un parteneriat cu președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, și bineînțeles cu o persoană pe care vreau să o felicit pentru alegerea făcută, este vorba de deputatul Daniel Suciu, unul dintre cei mai tineri deputați din țară și bineînțeles cel mai tânăr deputat din județul BN. Deputat al Colegiului II, Colegiu în care este situată și comuna Căianu Mic, comuna pe care eu o reprezint. Vreau să spun că acest parteneriat pe care eu l-am avut cu acești oameni, a fost un parteneriat constructiv pentru comuna noastră. Am implementat proiecte deosebite de dezvoltare în comuna Căianu Mic și ceea ce pot să spun nu este decât o mulțumire la adresa deputatului Daniel Suciu, prietenul meu, prietenul comunei Căianu Mic, care s-a implicat activ în proiectele pe care noi le-am derulat la nivelul comunei și cred că prin faptul că el și-a anunțat candidatura, la funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi, este un lucru bun, un lucru benefic și un câștig pentru toți sîngeorzenii”, precizează Paul Știr.

sursa foto: fb Radu Moldovan

sursa video: fb Daniel Suciu/ Paul Știr

(46)

Leave a Reply