Fetițe lovite de mașină pe DN 17

Trei fetițe au fost lovite de un autoturism pe DN 17, în localitatea Șintereag.

„Duminică seara, în jurul orei 20.00, dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa Năsăud a fost informat despre faptul că trei fetiţe, în vârstă de 9, 11, respectiv 13 ani, au fost lovite de un autoturism care circula pe DN 17, pe raza localității Șintereag”, informează ISU Bistrița.

Victimele erau în stare gravă cu leziuni şi traumatisme severe, prezentau, două dintre acestea, fracturi deschise la nivelul mebrelor inferioare, iar fetiţa în vârstă de 13 ani a intrat în stop cardiorespirator. Imediat, au fost începute procedurile de resuscitare de către primele echipaje sosite la locul accidentului şi continuate de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a reuşit scoaterea fetiţei din stop cardiorespirator. În continuare, starea fetiţei este în stare critică.
Echipaje medicale aparţinând SMURD (terapie intensivă mobilă şi prim ajutor ) şi S.A.J. Bistriţa Năsăud au preluat cele trei minore şi le-au transportat, succesiv, după stabilizare, la UPU SMURD Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale.

(3)

Leave a Reply