CRETU

Fiat Tipo, la Bistrița

Societatea comercială SC COMSIG SRL a fost înființată în anul 1992, obiectul de activitate fiind vânzarea autoturismelor noi și second hand în leasing financiar, vânzarea si distribuirea de piese de schimb și accesorii auto, reparatii auto, și transport auto.

Mai târziu însă ia ființă SC COMSIG GRUP SRL, societate care preia activitățile: comercializare piese auto prin magazinele de piese proprii, vânzare en gross și distribuție piese și accesorii auto, service auto, reprezentanță auto pentru mașini noi FIAT, ALFA ROMEO, comerț cu automobile noi și second hand, și transport autovehicule cu camioane specializate.

Dealerul auto Comsig Grup are în momentul de faţă circa 90 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro. De curând a lansat noul Fiat Tipo care a câștigat în luna decembrie a anului trecut, competiţia europeană AUTOBEST, cea mai apreciată trăsătură în cadrul jurizării fiind raportul calitate-preţ.

Astfel, la lansare au fost aduse trei autoturisme Fiat Tipo, iar cei prezenţi au avut ocazia să vadă îndeaproape dotările mașinii.
Prezentarea autovehiculelor a avut loc în showroom-ul de pe strada Lucian Blaga.

La eveniment au participat primarul Ovidiu Creţu, deputatul Stelian Dolha, dar şi numeroşi bistriţeni pasionaţi de maşini.

„Am dorit să vin la această prezentare fiind vorba de un Fiat. Sunt un fan al Italiei, al industriei italiene pe care o cunosc destul de bine și cunosc destul de bine și Fiat-ul care nu înseamnă numai autoturism pentru că firma Fiat cu fabricile de autocamioane, cu fabricile de mașini de construcții, deține o cotă de piață impresionantă. În Italia se spune că atunci când Fiat strănută Guvernul Italiei își pune fularul la gât. Din păcate, mașinile italienești nu sunt preferate foarte mult. Dacă întrebi pe cineva pe stradă ce mașină își dorește nu o să spună un Fiat, o să spună un Volkswagen, un Audi sau altceva. Eu cred că lumea se înșeală și ceea ce face COMSIG-ul, vine să aducă niște mașini calitate-preț cu eficiență maximă. Eu știu că italienii fac produsele foarte bune, și de calitate. Felicit această firmă care cu afacerile pe care le face pune puncte europene pe harta Bistriței europene. Spuneam în urmă cu 8 ani că nu Primăria le face pe toate și dacă mediul de afaceri nu este alături nu s vor întâmpla decât puține, dar din fericire spun că mediul de afaceri este în competiție cu el însăți pentru că există competiție, iar aceasta duce la calitate și la progres”, a precizat primaul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu.

(37)

Leave a Reply