1

„Fortăreaţa” jandarmilor pentru o zi!

Jandarmii au fost prezenţi în mijlocul copiilor care în această perioadă se află în Tabăra “Speranţa“, din localitatea Herina.

„Peste 100 de elevi, dar şi profesori din clasele de gimnaziu de pe raza municipiului Bistriţa s-au bucurat de activitatea organizată de Jandarmeria bistriţeană în tabăra intitulată sugestiv “Fortăreaţa“, în cadrul programului “Şcoala Altfel! Să ştii mai multe, să fii mai bun! “.
Cadrele compartimentului prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, le-au prezentat elevilor aspecte privind atribuţiile Jandarmeriei dar şi date concrete privind orientarea într-o viitoare carieră spre acest domeniu. Nu au lipsit nici recomandările jandarmilor privind petrecerea vacanţei de vară în condiţii de siguranţă.
Nu au lipsit exerciţiile demonstrative specifice la care au participat câinii de serviciu ai Jandarmeriei bistriţene. De asemenea elevii au putut participa la ateliere privind expunerea materialelor şi armamentului din dotarea jandarmilor în diferite misiuni”, informează IJJ BN.

Acţiunea a fost organizată în baza Planului cadru al campaniei naţionale de prevenire a faptelor antisociale: “Vacanţă în siguranţă!”
De altfel, pe tot parcursul verii vor fi organizate astfel de activităţi specifice destinate elevilor care îşi petrec vacanţa în judeţul nostru.

(0)

Leave a Reply