frent

Frenț a donat sânge

Prefectul Ovidiu Frenț a donat sânge în contextul campaniei nașionale de donare de sânge, care a ajuns la cea de-a XI-a ediție.

„Campania naţională „Donează sânge! Salvează o viaţă!” a Patriarhiei Române în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină mi-a dat ideea de a realiza printr-un singur gest patru obiective: înscrierea mea în această campanie alături de colegii jandarmi bistriţeni, donarea de sânge foarte utilă pe fondul nevoii permanente a unităţilor spitaliceşti, beneficiile incontestabile asupra stării de sănătate în urma stimulării organismului şi donarea bonurilor valorice primite pentru cumpărarea de cadouri destinate copiilor de la Preventoriul Ilişua cu ocazia acţiunii de 1 Iunie – Ziua Copilului, pe care o vom desfăşura împreună cu d-na educatoare Ana-Maria Boca şi copiii de la Grădiniţa „Trenuleţul veseliei” din Bistriţa! Orice donare face bine!”, a precizat prefectul Ovidiu Frenț.

Campania are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti.

(9)

Leave a Reply