inocenti 3

Frenț în vizită la Fundația Inocenți

Cu ocazia porților deschise la Fundația Inocenți, din Bistrița și prefectul a vizitat instituția, fiind impresionat de mămicile care mulțumeau celor din centru pentru ceea ce reușesc să facă pentru copilașii lor.

„Am vizitat din nou Centrul Fundației Inocenți, acum cu ocazia Zilei Porților Deschise și a 18 ani de recunoaștere oficială.
Activitatea fundației a început de fapt în 1990 ca subsidiară a Romanian Children’s Relief (RCR), având aceeași vârstă cu tânăra noatră democrație. Ca de fiecare dată am simțit emoția firească a prezenței într-un loc deosebit, unde oameni minunați fac lucruri extraordinare pentru copiii noștri mai puțin norocoși, cei cu dizabilități. Se pare că aici e singurul loc din țară unde sunt ajutați copiii foarte mici, începând cu vârste de 2-3 luni, prin programul de intervenție timpurie.
Rezultatele sunt pe măsura dăruirii cu care se lucrează în centru, a pregătirii profesioniștilor de aici și a dotărilor. Instituții importante ale județului, Prefectura și Consiliul Județean, sunt alături de Inocenți, împreună cu companii importante care oferă susținere materială, cum e Leoni Wiring Systems.
Am întâlnit mămici care cu ochii umezi mulțumeau conducerii și personalului din centru pentru ceea ce fac pentru copiii lor, care acasă nu ar fi avut nicio șansă de recuperare.
Le mulțumesc și eu, în special d-lui director Marin Mic (cu suflet mare!) și le doresc să-și rezolve toate nevoile financiare pentru punerea în aplicare a celor patru programe speciale având anual ca și grupuri țintă sute de copii din județul nostru.
La mulți ani Inocenti!”precizează prefectul Ovidiu Frenț.

frent inocenti 1 inocenti 2 inocenti 3 inocenti 4

(6)

Leave a Reply