Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Cea de-a III-a ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială are loc la data de 14 martie 2016, la Ateneul Roman din Bucureşti.

Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost înregistrate peste 1000 de nominalizări, în această perioadă fiind în desfăşurare etapa votului online.

Juriul va desemna finaliștii până pe 6 martie, iar pe 14 martie, ora 18:00 câștigătorii vor fi premiați în cadrul Galei Naționale ce se va desfășura la Ateneul Român.

Printre instituțiile nominalizate la categoria „Instituţia anului” sunt și câteva din BN. Acestea sunt umrătoarele: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, Direcţia Municipală de Servicii Sociale Bistriţa, Asociaţia Benita şi Fundaţia Inocenţi Bistriţa.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este primul eveniment organizat în 2016 de Colegiul National al Asistenților Sociali din România ca parte a unei campanii nationale prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social.

Aici mai multe despre eveniment.

(3)

Leave a Reply