12246616_939829872737227_8505175336069589356_n-e1447873542201

Gașca Zurli vine la Căianu Mic

Copii din Căianu Mic vor putea să se bucure datorită cadoului pe care Primăria dorește să îl facă acestora. Mai exact, este vorba de „Primăvara cadourilor”, eveniment la care copii vor fi așteptați de „Gașca Zurli”.

Gașca Zurli este una dintre cele mai îndrăgite trupe de animație din România. Aceasta a adus bucuria pe zâmbetele copiilor din Bistrița în decembrie, la evenimentul organizat de Consiliul Județean BN.

Căminul Cultural din comună, proaspăt renovat cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, va fi locul de întâlnire dintre simpaticele personaje de poveste și copii.

„Cu venirea primăverii ne bucurăm de timpul frumos care ne permite să ne ocupăm de muncile agricole pentru că după cum se știe oamenii din comuna Căianu Mic sunt oameni gospodari, dar este bine să nu uităm nici de micile bucurii. În ultimii patru ani s-a lucrat intens la modernizarea infrastructurii comunitare și educaționale, iar acum dorim să profităm de toate acestea prin organizarea unui spectacol adresat copilașilor. În data de 23 aprilie îi invităm pe toți copiii de pe întreaga vale și din comunele înconjurătoare să vină alături de noi”, a transmis primarul comunei, primarul Paul Ştir.

Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de manifestări adresate celor mici și a fost organizat la inițiativa părinților și a conducerii școlii.

(4)

Leave a Reply